Raspisan konkurs za dodjelu nagrada Naj menadžerke

Bez autora
Oct 26 2023

Unija poslodavaca (UPCG) raspisala je konkurs za dodjelu godišnjih nagrada te poslovne asocijacije Naj menadžerke u Crnoj Gori 2023.

Konkurs za izbor laureatkinja UPCG za ovu godinu biće otvoren do 13. novembra.

„Dodjelom godišnjih nagrada, UPCG pruža podršku procesima ekonomskog osnaživanja žena i aktivno doprinosi promociji uspješnih poslovnih žena koje svojim odgovornim radom, profesionalnim pristupom poslu i ostvarenim rezultatima, potvrđuju snagu ženskog liderstva, te ulogu i značaj većeg učešća žena na pozicijama upravljanja i rukovođenja”, navodi se u saopštenju.

Prva svečanost na kojoj su uručene nagrade UPCG za Naj menadžerke u Crnoj Gori održana je u martu 2018. godine. Od tada do danas, titulu laureatkinja UPCG ponijele su 42 uspješne poslovne žene.

Prema propozicijama konkursa, nagrade se dodjeljuju za rezultate ostvarene u toku ove godine i to u četiri kategorije – privreda, javni i civilni sektor i mediji.

Potencijalne laureatkinje su pozicionirane u srednjem ili top menadžmentu organizacija koje pripadaju navedenim kategorijama.

Vlasnice i suvlasnice preduzeća ne mogu učestvovati u konkursu.

Pravo nominovanja kandidatkinja za nagrade UPCG imaju pojedinci, kao i preduzeća, institucije, organizacije i udruženja iz Crne Gore.

Proces nominacije vrši se popunjavanjem prijavnog formulara koji je objavljen na sajtu UPCG poslodavci.org.

Konačan izbor laureatkinja UPCG za ovu godinu, u sve četiri kategorije, izvršiće Komisija za dodjelu nagrada.

Ceremonija dodjele nagrada biće upriličena na svečanom događaju UPCG, koji će biti održan krajem godine u Podgorici.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik